Filosofie

Onze missie is om onszelf als HR adviseurs niet te belangrijk te maken. Te vaak zien wij dat goed HR adviseurs onvoldoende voor elkaar krijgen en de aansluiting met het vraagstuk missen. Gelijk hebben, is immers niet gelijk krijgen. Dat is zonde, want met een goede aanpak krijg je het inzicht dat jij als leidinggevende nodig hebt en wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen. Daar worden jij en ook de hele organisatie beter van.

Heb jij een personeels- of organisatievraagstuk? En heb je GEWOON een structuur nodig, geboden door iemand met veel ervaring? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij denken niet alleen met jou mee, maar nodigen je vooral uit om het zelf en zonder ons te DOEN. Niet op een zweverige manier, maar gewoon door concreet en resultaatgericht aan het werk te gaan. Adviseren is tenslotte een werkwoord. Met persoonlijke aandacht en maatwerk stemmen we de opdrachten en oefeningen af op jouw vraag.

HR adviseur Peter Blokhuis is de drijvende kracht achter GEWOONadviseren. Hij doet dit niet alleen en beschikt over een groot netwerk van professionele adviseurs. Deze collega’s onderschrijven de principes van GEWOONadviseren.

Hoewel het adviseurschap een vak is, moeten we dit vakmanschap dus ook niet te ingewikkeld maken. JIJ bent aan zet en jij gaat aan het werk, samen met jouw team. Dat is GEWOONadviseren; niets meer, niets minder… punt!