Initiatiefnemer Peter Blokhuis

HR adviseur Peter Blokhuis is de drijvende kracht achter GEWOONadviseren. Al meer dan 15 jaar is hij ondernemend in zijn eigen loopbaan.

Wie is Peter Blokhuis?
Voor zijn carrièreswitch is hij werkzaam geweest als senior adviseur binnen diverse commerciële bouwondernemingen, gericht op de interne- en externe klant. Zijn nieuwsgierigheid naar mensen heeft de overstap naar HR en loopbaancoaching mogelijk gemaakt.

Peter is pragmatisch, creatief en optimistisch. Deze eigenschappen heeft hij ontwikkeld in de sectoren techniek (Bouw) en zorg. Ook in de publieke sector heeft hij ervaring opgedaan. Peter is opgeleid in de bouw en na 10 jaar ervaring een switch gemaakt en is vervolgens afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, richting Personeel & Arbeid. Als loopbaancoach staat hij geregistreerd als Noloc erkend professional.

Door het ondernemerschap krijg je met Peter iemand uit de praktijk, die door eigen ervaring wijzer is geworden! Kijk voor meer info op nl.linkedin.com/in/blokhuispeter/

Visie op HR
Natuurlijk heeft P&O haar toegevoegde waarde in een organisatie, maar Peter is een adviseur die P&O niet het belangrijkste vind. Elke dag probeert hij ondersteunend te zijn aan de inhoudelijke opgaven van de overheid. Hij bepaalt niet wat goed is, maar luistert op een coachende manier naar de (interne)klant. Een houding die door management en medewerkers als prettig wordt ervaren. Dat deed hij jarenlang in loondienst en nu als Zelfstandig Publiek Professional (ZPP-er).